Jälleenmyyjille

Kiertotalous on noussut arvoonsa, myös maaseudun raaka-aineiden osalta. BiHii-tuotanto on huipentuma lannan päästöjä ja ravinteiden kierrätystä koskevalle nelivuotiselle tutkimukselle yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen ja Kalajoen kaupungin kanssa. 

BiHii Oy valmistaa hajuttomia ja hygienisoituja biohiili- ja lantapohjaisia kasvualustoja moneen eri kasvatustarpeeseen, pakattuna minipakkauksista aina suursäkkiin asiakkaiden erilaiset tarpeet huomioiden. Toiminta perustuu puhtaasti kiertotalouteen ja tuotteemme soveltuvat luomuviljelyyn. BiHiin toiminnan taustalla on usean vuoden kestänyt tutkimustoiminta.

BiHii Oy on tuotteistanut erilaisiin puutarhojen tarpeisiin kasvualustoja ja lannoitteita.

Lannoitetta voi käyttää ohjeiden mukaan puutarhaan, peltoihin, nurmikoille sekä piha-alueen kasveille lisäravinteena sekä maanparannusaineena. Erinomainen uudistaja ja lannoittaja. Lannoitteet on pakattu 2L:n käteviin paperipusseihin. Lisäksi saatavilla 500 L:n ja 1000 L:n suursäkit.

Kasvualustaseosta voidaan käyttää suoraan kylvöalustana, kasvien istutukseen, kasvualustalaatikoiden, lavakaulusviljelyyn ja rakentamiseen sekä kasvihuone istutukseen.  Tuotteita on pakattuna tuotenimillä GrowthBox ja GrowthBag. Kasvualustat ovat heti valmiita käyttöön. Lisäksi saatavilla tuotteita myös suursäkeissä, pakkauskoot 500 L ja 1000 L.

BiHiin Kasvualustassa ja lannoitteessa käytetyt raaka-aineet ovat puhtaita, jäämävapaita ja soveltuvat luomukasvatukseen. Lannasta ja biohiilestä muodostuu ravinteikas yhdistelmä, joiden avulla myös luomupuutarhasi kukoistaa ilman synteettisiä lannoitteita. Kasvualustassa ja lannoitteessa käytetyt raaka-aineet ovat puhtaita, jäämävapaita ja luomukasvatukseen soveltuvia. Luomukasvatus on nouseva trendi, ja BiHiin tuotteet soveltuvat loistavasti myös tälle vaativalle asiakasryhmälle.

Monipuoliset pakkauskoot takaavat sen, että jokaiselle löytyy sopiva tuote. Lisäksi sekä BiHiin kasvualustat että lannoitteet ovat monikäyttöisiä. Esimerkiksi BiHin lannoite sopii kaikille puutarhan kasveille – vain annostusta säädetään sopivaksi kunkin kasvin tarpeiden mukaisesti. Kasvualusta-tuotteella taas voit kasvattaa yrteistä kukkiin mitä vain mieli tekee. Kasvualustan sekoitussuhteet on valmiiksi harkittu ja testattu kaikenlaiseen kasvatukseen, joten sopivat ravinteet kasvualustassa takaavat helpon kukoistuksen kasville kuin kasville.

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Etsimme jatkuvasti joukkoomme aktiivisia jälleenmyyjiä!
Jätä meille yhteystietosi, niin me palaamme asiaan.

Scroll to Top
Vieritä ylös