Kasvualustat

Kaikki, mitä kasvisi tarvitsevat.

Katso kaikki pakkauskoot

BiHii Kasvualusta

Aito luonnonravinteita sisältävä kasvualusta.

Biohiilipohjainen kasvualusta on aito luonnonravinteita sisältävä kasvualusta puutarhurille, joka haluaa nauttia puutarhan kukoistuksesta luontoa säästäen ja ravinteita kierrättäen. Kasvualusta on huolellisesti kompostoitu ja kuivattu, joten sen käyttäminen on siistiä ja helppoa.
Hajuton ja hygienisoitu kasvualusta sisältää tarvittavat ravinteet kasvukaudelle. Seos on sellaisenaan käyttövalmis: Istuta, kastele vedellä ja nauti sadosta!

Kasvualusta soveltuu erinomaisesti kaikkien syötävien kasvien viljelyyn, yrteille, alustaksi perennoille, kesäkukille, nurmikolle Kasvualustassa on kaikki mitä hyvään kasvuun tarvitaan!

potatoes, natural, soil
vegetables, carrots, food

Ammattilaisten suosima

Saatavilla nyt myös kotipuutarhureille!

Kasvualustaseosta voidaan käyttää sellaisenaan kylvöalustana, kasvien istutukseen, kasvualustalaatikoiden, lavakaulusviljelyyn ja viherrakentamiseen sekä kasvihuoneistutukseen.  Kasvualusta on viherrakentamisen ammattilaisten tuote, joka on nyt saatavilla myös kotipuutarhurille helposti ja edullisesti. Kasvualusta soveltuu kaikkeen kasvattamiseen; kasvatit sitten yrttejä ikkunalaudalla kotitarpeiksi tai ylläpidät isoa kasvimaata. Kasvualustaa saa pienpakkauksissa, sekä bulkkitoimituksina, joten jokaiselle löytyy oikeankokoinen pakkauskoko. Tuotteita on pakattuna tuotenimillä GrowthBox, GrowthBox Mini ja GrowthBag. Lisäksi tuotteita on saatavilla suursäkeissä 500 L:n ja 1000 L:n pakkauksissa sekä meiltä kannattaa kysyä tarjousta myös isommista toimituseristä suoraan haluamaasi osoitteeseen. Kasvualustat ovat heti valmiita käyttöön.
BiHiin Biohiilipohjaisessa kasvualustassa ravinteet ovat valmiina luontaisessa muodossa. Ei tarvitse lannoittaa eikä kalkita, ainoastaan kastella sekä kylvää siemenet tai istuttaa taimet.

Kasvualusta kaikille kasveille.

Erilaiset pakkauskoot takaavat sopivuuden kaikkiin tarpeisiin.

Kasvualusta soveltuu kotipihaan ja puutarhaan. Se on ravinnerikas kasvualusta kukille, pensaille, nurmikoille ja hyötykasveille. Hanki kasvualustaa ikkunalaudan yrittipuutarhaan ja tiedät, että yrtit saavat kasvuun tarvitsemansa ravinteet suoraan mullasta ilman tarvetta lisälannoitukseen. Kasvualustaa saa myös sopivina eräkokoina parveke, tai kasvihuonekasvatukseen, jossa siinä kasvavat erinomaisesti kaikki syötävät kasvikset ja juurekset, kuten kurkut, tomaatit, salaatit, herneet, porkkanat ja peruna, sekä toki myös koristekasvit. Kasvualusta pysyy tasaisemmin kosteana sisältämänsä biohiilen ansiosta, jolloin kasvit pysyvät helpommin raikkaina ja runsaina koko kasvukauden! Kylvä kasvit suoraan kasvualustaan tai istuta taimet ja kastele vedellä!

berry, red, water
grass, morning, dew

Uuden nurmikon loistava pohja

Meiltä myös rekkakuormalliset kasvualustaa tarpeesi mukaan.

Nurmikkoa perustaessa kannattaa pihalle tilata vaikka rekkakuorma kasvualusta ja kylvää nurmi suoraan ravinteikkaaseen kasvualustaan. Isompi erä kasvualustaa levittyy myös nopeasti päivittämään viljelyssä pidempään ollutta kasvimaata, jolloin kasvit saavat ravinteikasta uutta multaa tekemään parempaa kasvua satokaudella. Muista myös BiHii lannoite, jota voit levittää vanhoille kasvimaille, perennoille ja esimerkiksi nurmialueille antamaan luonnollista potkua kasvuun.

Tasainen kosteus

Biohiili pitää kosteuden tasaisena.

BiHiin Biohiilipohjaisen Kasvualusta on erinomainen perusta kotipuutarhalle ja kaikille pihan kasveille, koska käytännössä sen on todettu myös parantavan kasvien hallankestävyyttä. Sen lisäksi biohiili pitää kosteuden tasaisena kompostin rakenteen ansiosta, se sitoo ravinteita, sadevettä sekä ilmastopäästöjä. Kastelua tarvitaan vähemmän kuin normaalissa mullassa. Tuote on helppokäyttöisyyden vuoksi ainoa laatuaan.

IMG_9633_Tyttö-kastelee1_pieni_vaaka.jpg
Scroll to Top
Vieritä ylös