Kotipuutarhurille

Kaikkea, mitä puutarhasi tarvitsee.

Biohiiltä kotipuutarhaan

BiHii Oy:n tuotteet soveltuvat monipuolisesti kotipuutarhojen tarkoituksiin.

Valikoimastamme löytyy niin isoja kuin pieniäkin pakkauksia tarpeidesi mukaan. Tuotevalikoimamme koostuu ympäristöystävällisistä ja luomuviljelyyn soveltuvista tuotteista: BiHii biohiilipohjainen kasvualusta, BiHii biohiilipohjainen yleislannoite sekä ravinnemulta.

BiHiin tuotteiden taustalla on monivuotinen kehitystyö. Kehitystyön tuloksena ovat syntyneet BiHiin luomukasvualustat sekä lannoitteet, joissa yhdistyy maaseudulla syntyvä ravinnerikas lanta ja laadukas biohiili. Lisäksi BiHiin tuotteita käyttämällä sinäkin voit jatkaa fosforin kierrättämistä Itämerestä. Maaperässä tai meressä olleet ravinteet saadaan tuotantoprosessissa talteen ja jatkamaan kiertokulkuaan BiHiin tuotteiden kautta.

gardening, agriculture, grass
potato, vegetable, food

Kasvimaat ja kasvihuoneet

BiHiin tuotteet soveltuvat loistavasti sekä kasvimaalle että kasvihuoneeseen.

Ravinnerikas kasvualusta on loistava valinta, viljelit sitten perunoita, salaatteja, tomaatteja tai vaikka mansikoita. Perustaessasi uutta kasvimaata, voit tilata irtotavaran ravinnemultaa meiltä. Laske tarvittava ravinnemullan määrä täältä ja kysy tarjousta!

BiHiin biohiilipohjaista kasvualustaa voit ostaa myös 500 L:n ja 1000 L:n suursäkeissä. Lisäksi kasvualustaa voit ostaa myös käyttövalmiissa GrowthBox-pakkauksessa, jossa kasvualusta on pakattu ympäristöystävälliseen kosteuden kestävään kartonkilaatikkoon. Kasvualustalaatikot soveltuvat parhaiten kasvihuoneeseen.

Jos kasvimaasi on jo perustettu, se tarvitsee vuosittain lannoitteita. Voit käyttää BiHiin Biohiilipohjaista yleislannoitetta koko puutarhassa. BiHiin Biohiilipohjainen yleislannoite on aito luonnonravinne puutarhurille, joka haluaa nauttia puutarhan kukoistuksesta luontoa säästäen ja ravinteita kierrättäen. Yleislannoite on huolellisesti kompostoitu ja kuivattu, joten sen käyttäminen on siistiä ja helppoa. Se on hajuton ja näin ollen miellyttävä käyttää. Lue lisää yleislannoitteesta ja sen annostelusta täältä.

Yrttiviljely

BiHiin Biohiilipohjainen kasvualusta on todettu erittäin antoisaksi kasvualustaksi myös erikoisemmille yrteille. Ulkona voit kasvattaa yrttejä esimerkiksi GrowthBoxeissa, mutta hajuttomana tuotteena BiHiin kasvualusta sopii myös sisätiloissa käytettäväksi. Yrtit kasvavat näppärästi GrowthBox Minissä keittiön ikkunan ääressä.

Luomuviljely

BiHiin Kasvualustassa ja lannoitteessa käytetyt raaka-aineet ovat puhtaita, jäämävapaita ja soveltuvat luomukasvatukseen. Lannasta ja biohiilestä muodostuu ravinteikas yhdistelmä, joiden avulla myös luomupuutarhasi kukoistaa ilman synteettisiä tai louhittuja lannoitteita. Kasvualustassa ja lannoitteessa käytetyt raaka-aineet ovat puhtaita, jäämävapaita ja luomukasvatukseen soveltuvia. 

basil, aroma, italian
tree peony, peony, shrub

Kukat, perennat, puut ja pensaat

BiHiin tuotteet sopivat kaikille puutarhan kasveille.

BiHiin kasvualustaa tai ravinnemultaa voidaan käyttää uusissa puutarhoissa jo viherrakennusvaiheessa. Myöhemmin BiHiin Biohiilipohjaista yleislannoitetta voi käyttää kaikkialla puutarhassa suositellun annostuksen mukaisesti. Tutustu lannoitteeseen ja lataa pdf-esite täältä.

 

Nurmialueet

BiHiin Biohiilipohjainen kasvualusta tai Ravinnemulta soveltuvat loistavasti myös nurmialueiden perustaksi. Kasvualustaseos vaativille viheralueille valmiina seoksena, ei vaadi erillistä kalkitusta tai lannoitusta. Biohiili sitoo hulevettä, ravinteita ja kasvihuonekaasuja.  Nurmikko tarvitsee vähemmän kasteluvettä sekä talvehtii paremmin.

Jo olemassa olevaa nurmikko voit lannoittaa BiHiin Biohiilipohjaisella yleislannoitteella. Lannoite antaa nurmialueelle tuhtia voimaa kasvaa ja kukoistaa.

Pieneen tarpeeseen

Meiltä siistit ja toimivat ratkaisut viljelyyn parvekkeella, keittiössä ja pienissä puutarhoissa.

Suuremmat erät

Isompaan tarpeeseen meiltä löytyvät sekä maanparannusaineista että kasvualustoista suursäkkejä sekä ravinnemultaa irtotavarana.

Scroll to Top
Vieritä ylös