Kasvihuoneet ja puutarhat

Kasvihuoneet

BiHiin valikoimasta löytyvät tuotteet niin jälleenmyyntiin kuin kasvualustaankin.

BiHii Oy valmistaa hajuttomia biohiili- ja lantapohjaisia kasvualustoja moneen eri kasvatustarpeeseen, pakattuna minipakkauksista aina suursäkkiin asiakkaiden erilaiset tarpeet huomioiden. Toiminta perustuu puhtaasti kiertotalouteen ja tuotteemme soveltuvat luomuviljelyyn. BiHiin toiminnan taustalla on usean vuoden kestänyt tutkimustoiminta.

BiHiin tuotteiden innovaationa on saada Itä-Meren fosfori takaisin hyötykäyttöön ja uudelleen osaksi kiertotaloutta. Innovaatio lannankäsittelyssä sekä oivallus yhdistää hygienisoitua lantaa ja biohiiltä toisiinsa sekä lannoitteissa että kasvualustoissa erottavat BiHiin tuotteet kaikista muista. Puhtaista raaka-aineista syntynyt aito luonnontuote soveltuu kaikille kasveille ja myös luomuviljelijöille.

summer, dacha, elitexpo

Asiantuntijan kommentti

Kirjoittaja Kari Tiilikkala
Prof. emeritus MTT / Luke

Ravinteiden kierrätys Itä-Merestä puutarhoihin ja pelloille sekä parvekeviljelyyn ovat ainutlaatuisia ratkaisuja merien puhdistamisen näkökulmasta. Biohiilen käyttö kasvihuonekaasujen sitojana tarhoilla ja kompostoinnissa on uutta lannankäsittelyosaamista, jolle on suuret tarpeet monista syistä. Hiilen sidonta kasvualustoihin on osa tekniikka, jota hiilineutraali yhteiskunta tarvitsee.
Tärkeä on ollut myös parvekeviljelyyn sopivan kartonkilaatikon tuotekehitys. Muovittomille tuotteille on tilaus! BiHiin ja StoraEnson yhteistyö tuo hiilensidonnan ja ravinteiden kierrätyksen jokaisen kuluttajan asiaksi. Se on konkretiaa, jolla torjutaan hysteriaa ja avuttomuutta, joka leimaa turhaan ilmastokeskustelua.
Biohiilen käyttö omassa viljelyssä on konkreettisempaa ilmastomuutoksen hillintää kuin maksut säätiöiden kompensaatiorahastoihin. BiHii Oy:llä on korkeat tavoitteet ja voimme kukin olla omalla teollamme edistämässä hiilineutraalimpaa elinympäristöä.”

BiHiin biohiilipohjaiset kasvualustat

Tästä pääset tilaamaan tuotteitamme.

BiHiin biohiilipohjaiset
maanparannusaineet

Tästä pääset tilaamaan tuotteitamme.

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Etsimme jatkuvasti joukkoomme aktiivisia jälleenmyyjiä!
Jätä meille yhteystietosi, niin me palaamme asiaan.

Scroll to Top
Vieritä ylös