Ravintolat

Tuoreet yrtit

Taatusti tuoretta ja puhdasta - helposti ja vaivattomasti!

Haluatko rehellisesti tuoreet yrtit ja salaatit suoraan omalta kasvimaalta asiakkaiden lautaselle? Tämä onnistuu helpoiten BiHiin omilla kasvualustoilla. Ulkotiloissa voit käyttää valmiita GrowthBox-laatikoitamme tai siirtää BiHiin Biohiilipohjaisen kasvualustan esimerkiksi lavakauluslaatikoihin tai muihin kasvatuspaikkoihin. GrowthBox Minin avulla voit rakentaa keittiösi yhteyteen oman yrttipuutarhan. Vaivatonta ja helppoa ja takuulla lähituotantoa.

Bihii-banner1-1-1.jpg
parsley, green, healthy

Lisää vain vesi

BiHiin Kasvatusalusta sisältää kaikki yrittien kaipaamat ravinteet - viljely on vaivatonta.

BiHiin Biohiilipohjaiseen kasvualustaan ei tarvitse lisätä ravinteita, joten kasvattamisen voi aloittaa heti ja jatkossa pelkkä säännöllinen kastelu riittää. Ravintolasi puutarha kukoistaa helposti, sillä lantapohjainen kasvualusta antaa tuhtia ravinnetta siinä kasvaville kasveille luonnollisimmassa muodossa.

BiHiin orgaaninen Biohiilipohjainen kasvualusta sopii erittäin hyvin erilaisiin rakennettuihin ja valmiisiin kasvualustalaatikoihin sekä lavakaulusviljelyyn. Kasvualustassamme kasvavat erinomaisesti erikoisemmatkin maustekasvit. 

Ekoteko

BiHiin tuotteet kierrättävät Itämeren fosforia.

Oman viljelyn kautta voit varmistaa, että tuotteesi ovat puhtaita ja ekologisia. Hiilijalanjälki vähenee huomattavasti, koska saat raikkaat ja tuoreet kasvimaan antimet suoraan omalta kasvimaaltasi.  Samalla säästämme luontoa ja kierrätämme Itämeren fosforia. BiHiin tuotteet ovat täydellinen ekoteko!

herbs, mint, thyme

Tilaa kasvualustoja

Täältä pääset tilaamaan BiHiin ympäristöystävällisiä biohiilipohjaisia kasvatusalustaja.

Suuremmat haaveet?

Jos haaveesi lähtevät lentoon, pyydä tarjous isommista eristä täälä:

Scroll to Top
Vieritä ylös